Seilasuken: 24.juli – 29.juli 2023

Seilas

Lokalisering: Stemnestaden

Lokalisering er Pitter’s på Bakarøy SE PÅ KARTET

Familieuke:

Bli med og opplev en dag på sjøen om bord i seilbåten Fredag. Her får du oppleve Haugalandets flotte natur til sjøs. Det blir mulighet til å fiske, bade og lære om seiling og hav kultur. Det blir servert et godt måltid i løpet av dagen.

Ungdoms uken (8.trinn – 26år)

Nå har du muligheten til å oppleve Haugalandet på sjøen om bord i båten Fredag. Her kan du fiske, bade, få nye venner, lære om seiling og hav kultur. Og du får overnatte om bord i seilbåten.

Mandag, tirsdag og onsdag blir det to daglige turer. Dagsturene vil vare fra kl 10.00 om morgenen til kl 14.00 på dagtid, og neste tur fra kl 14.00 til kl 18.00 på kvelden. Disse turene er for barnefamilier

I tillegg vil det arrangeres 3 stk overnattingsturer med en natt ombord onsdag, torsdag og fredag. Disse turene er for ungdom fra 8.klasse – 26.år Turene vil gå i nærområdene rundt Haugesund, fra Ryvarden i Nord, Skudenes i sør, Utsira i vest og Hervik i Øst. Det vil nødvendigvis være vær- og vindforbehold, men med en målsetting om at utsatte seilaser gjennomføres på dager med bedre vær. Det vil bli servert ett måltid i løpet av dags seilasene, fortrinnsvis laget av fisk fanget av deltakerne selv. På overnattingsturene serveres det middag, kvelds, frokost og lunsj.